lördag 22 mars 2008

På besök i Lillåstugan.

När vi vaknade idag var det runt -20 grader men då var ju klockan bara runt åtta, vi bestämde oss om genast för att sova några timmar till och visst gav det resultat, framåt klockan nio hade temperaturen stigit till hela -10, och vi bestämde oss för att styra kosan mot Tegefjäll. Väl där blev vi faktiskt imponerade över hur lite folk det var i backen, oväntat för att vara påskhelgen, men o andra sidan såg vi de fulla skidbussarna lämna hållplatsen samtidigt som vi parkerade precis vid liften. Vi styrde skidorna ner mot fjällvallen för att ta några fina åk i det fria och hittade faktiskt lite orörd lössnö ute i skogen. Efter att ha tagit några åk bestämde vi oss för att åka till lillåstugan och äta våfflor. Riktigt mysigt med nygräddade våfflor och kaffe i riktiga porslinskoppar mitt i ödemarken.

Det kan vara klurigt att dricka kaffe i handskar


Även att äta våfflor är klurigt med hanskarna på.


Så parkerar tydligen norrmännen när dom är på besök i åre, denna bild är tagen utan för okq8 vid kabin när vi tankade och vi såg faktiskt flera liknande parkeringar över hela byn.


På kvällen kom Jennys syster Ida på besök för att äta lite påskmiddag, vi avslutade kvällen i soffan med jennys paradefterrätt Tiramisu.

Inga kommentarer: