lördag 24 maj 2008

Att åka Zipline

Så fyller man år igen och nu är man definitivt närmare trettio än tjugofem. Förhoppningsvis kommer det något bra av det också. Blev väckt runt halv tio av mor och bror med te, bulle och presenter på sängen. Riktigt fin sång fick man lyssna på. Jenny gömde sig väl under täcket ett tag dock. Efter presentöppning och många intressanta upplevelser var det bara att kliva upp och äta en rejäl frukost, för vad fick man av sin lillebror, jo en Ziplinetur. (han fick ju samma present av mig i julklapp så nu ville han väl ge igen). Vi tog bergbanan till Fjällgården och fick sedan gå upp till VM6:ans bergstation. (blev lite gratismotion där..) Sedan var det bara att åka..


Alexander gör sig klar för anmarschen.


Marcus på väg ut i bana 2.


Marcus vilar efter fjärde linjen.

Det var helt klart en upplevelse att åka zipline. kan verkligen rekomendera detta för alla som kommer till åre. vi kanske skulle ha det som en aktivitet med jobbet? Peter! fast egentligen är det nog roligare att balansera på draglinan till kabinbanan isådana fall.


Efter Ziplineåkandet promenerade vi hem och åt tårta, sedan lite lammkorv på wersens. Och nu om någon minut.. Eurovision Song Contest!

Inga kommentarer: