torsdag 1 maj 2008

En röd dag.


Eller den blev väldigt röd iallafall. Första maj ägnades knappast åt demonstrationer och annat trams, utan vi bestämde oss faktiskt för att byta däck på saaben, det är ju trots allt vår nu :) Minns att jag bytte till vinterdäck någon gång i oktober (14:e tom) så det blir en rätt lång säsong med sådana på, dom var väl inte helt purfärska när vi kastade på dom, men nu liknade dom mera dubbfria är dubbade däck. blir väl att ruinera sig i höst ;)


Passade även att göra ren vinterdäcken och gömma undan dom i källaren på jobbet. skönt att för en gångs skull kunna komma in förrådet..


Vi passade även på att testa tvätthallen på OKQ8 här i åre, lagom oupphetsande, men rätt prisvärt och funktionellt, kolla skillnaden i färg på bilen mot den första bilden.. Vi träffade även professorn när vi var på väg hem. en intressant konversation följde:

Professorn: Har ni köpt ny bil, vad fin den är!
Jenny: Nej, vi har tvättat den.
Professorn: Ojdå. men ni har vaxat den då?
Jenny: Nej, bara tvättat den.
Professorn: Ehum.. okej..

DiTEC lackskyddsbehandling fungerar verkligen. den glänser trots den inte är vaxad och polerad.. bevisligen fungerar också leraochstänk lackskyddsbehandling för bilen var inte så sliten som man skulle kunna tro efter vintern...

Inga kommentarer: