onsdag 7 januari 2009

Senaste tiden.

Ojoj. det har hänt en del den senaste tiden, förutom att fira nyår och fundera på när vi får skjutdörrarna till vardagsrummet. I Lördags var vi ute och åkte skidor, jag träffade en gammal kompis från Uppsala (andreas) och åkte lite, Jenny sammanstrålade med Sofia, Malin och sina andra kompisar för lite snowboardåkning, en bra dag helt klart även om det var mycket folk och lite kallt i backen. Eftermiddagen spenderades på fjällgårdens Afterski, den var det andra afterskibesöket sedan vi flyttade upp, så man är ju ingen afterskiräv direkt. Peter Glyts tombolo spelade, riktigt bra faktiskt. även om det är bökigt att ta sig hem därifrån. (om man inte gör som turisterna och åker skidor på den grusade vägen). Söndagen var svinkall så då latade vi oss mest. I måndags kväll var det dax att hälsa på Erik, Anton, Abbe och Jenny som var upp på besök i Tegefjäll. trevligt värre. På vägen dit passade jag på att hämta upp min nya kompis på jula.

Som tidigare berättats så är det ju ruggigt kallt i våran lägenhet här i Åre, som tur är så kan detta bekämpas effektivt med ett 2000W el-element. tur att man inte betalare elräkningen.
Varmt och skönt är det nu iallafall. Tisdagen spenderades dels i Barnbacken i Tegefjäll med Anton och dels i Fjällvallen med vindpackat puder. Skojigt var det hursomhelst. Det enda tråkiga var att Jenny glömde sina stavar på parkeringen när vi åkte hem och när vi kom tebax var de borta..

Inga kommentarer: