tisdag 11 augusti 2009

Klara och Martins Bröllop

I helgen var vi som ni alla vet iväg på en liten nätt resa till Piteå för att gå på Jennys kompis Klaras bröllop.

Fredagsnatten spenderades på Vandrarhemmet Duvan i Lycksele, trots att det var fredagskväll så var inte mycket folk ute på byn, det enda som var öppet efter 2000 var en pizzeria. Jag undrar ju vad Daniel gjorde den veckan han var i Lycksele eftersom vi inte kunde hitta på nått roligare än att ta en lång promenad genom hela staden och några bostadsområden som alla verkade helt övergivna, allt folk hade flytt helt enkelt?

Dagen efter for vi upp till piteå och bytte om till finkläder, här är jag tillsammans med Andreas, Kajsas sambo.

Här är Kajsa, Nina, Stina och Theodor som väntar på att vi ska få ta plats i kyrkan. Det var en fin kyrka med ett hektiskt schema, dom körde en vigsel i timman så det gällde att allt klaffade.


När Klara och Martin lovat varandra evig trohet blev dom bombarderade med ris och det var inte några små mängder direkt :-)


Någon timma senare tog mottagningen vid och Martin var som ni ser hungrig, man blir nog det av att gifta sig. Festen varade långt in på natten och det var massor av god mat och trevliga upptåg. Börjar nog bli dax för oss att planera in vårat eget bröllop, men vi väntar nog in den lille först..

1 kommentar:

Daniel sa...

Kul med bröllop! Håller med att det inte finns det så mycket att göra i Lycksele.. efter fem dagar har man testat alla restauranger.