söndag 23 augusti 2009

Söndagspyssel bland annat

Förra helgen när vi passerade Naturkompaniets outlet i Ö-vik så passade vi givetvis på att stanna till, det fanns riktigt mycket grejor men motivationen att köpa vinterjacka mitt i sommaren fattades liksom, vi hittade dock denna helt underbara lilla sovsäck som får fungera som ett substitut för åkpåse i vagnen, den kommer bli perfekt till nästa sommars fjällsemester.


I förmiddags fick vi äntligen barnsängen på plats, sängen har riktig historia bakom sig. Vi köpte den ju på väg hem från semester för ett par veckor sedan. Men väl hemma när vi skulle montera i hop den så var den rejält skadad i lacken så då var det ju läge att reklamera den. Tyvärr tyckte den trevliga tanten på Ikeas kundtjänst att vi gott kunde åka 20 mil till Sundsvall för att byta den, vilket jag inte riktigt var överens med henne om. Så jag drog till med "Jag kan inte åka någonstans för hon föder ju snart, och var ska då barnet sova?!" och vips så kom det en ny returavi med posten, iväg med den gamla sängen och några veckor senare dök den nya upp.

Efter morgonens städande och målande tog vi en tur till Byhuset, ett ställe borta på rödön där dom har en "design-butik" och ett café. Det var den sista dagen dom hade öppet för säsongen och vi hade ju en bit över 20 grader idag så det passade bra med en sista fika i solen, för nu lär väl hösten komma med stormsteg. Jennys mage är stor och fin och det som finns där inne visar att det lever titt som tätt. idag har det hickats ordentligt. Jag tycker att det roligare än jenny iallafall.


Här bakom mig ser ni ett exemplar av en riktigt eremitkoja, 8kvm sommarstuga att ställa i obygden kanske kan vara nått. Vi har ju konstaterat att alla här uppe har ett landställe att åka till på helgerna, men fördelen med det är ju att tvättstugan är nästintil outnyttjad.


Här kommer på allmän begäran ett litet kort på den ombyggda garderoben som har blivit "kontor, det har blivit riktigt mysigt och vi börjar äntligen få ordning på alla papper, nu är det bara en skrivbordsstol som saknas. Gäller att hitta nått som är skönt att sitta på men ändå inte tar för mycket plats.

Inga kommentarer: