onsdag 30 september 2009

Siri kom till världen

I måndagskväll, lagom när jag hade lagt mig i sängen i åre så ringde jenny och sa att det var dax, så det blev till att trotsa snöslasket med sommardäck och fara de nätta tio milen till östersund, väl hemma fick vänta ytterligare ett tag innan vi mitt i natten begav oss till förlossningen, där fick vi vänta ytterligare lite till.


Men några timmar senare och efter lite lustgas så var det dax, Jenny uppskattade helt klart den mer än sjukhusmaten, hur svårt kan det vara att laga god mat på ett sjukhus?

Så strax efter klockan elva på förmiddagen hoppade liten tjej som vägde 3570 gram och var 52 centimeter lång ut, hon blev barn nummer 1014 i år här på sjukhuset, undrar vad hennes kusin blev för nummer i ordningen? Det syntes klart och tydligt att hon hade ärvt hårigheten av sin far.


Efter ha fått en spruta och blivit tvättad och torkad blev hon ihoprullad enligt rysk modell av en barnsköterska så efter det var det dax att mysa med mamma och pappa.


Titta vilket litet charmtroll, jag får nog ta jaktlicens så jag kan hålla alla friare borta. men det dröjer förhoppningsvis några år. Undrar vad dag nummer två i Siris liv ska bjuda på, förhoppningsvis bättre mat till dom stolta föräldrarna. Tack föresten till all er som hört av mer med gratulationer!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jättegrattis till nr.1014, hon är väldigt söt och Jenny ser välbehållen ut. Hoppas ni snart slipper sjukhusmaten och amningsnazisterna.
Hälsningar från Ulf, Ida och nr.86

Anonym sa...

Grattis! Hur kul som helst... Härligt att alla mår bra! Vi får höras av när allt blir lite lugnare. Ha det Gött! /Djamel

Anonym sa...

Stort stort grattis från "moster" i Göteborg! Jösses vad pigg du ser ut med lustgasen, Jenny, och såklart jättesöt Siri. Kram Jenny

hanna sa...

Aaaw vad SÖT!

Anonym sa...

Omtumlande att se sitt barnbarn, så söt hon är, nu längtar vi efter att få träffa den nya lilla familjemedlem. Kram Agneta & Totte

Anonym sa...

Vad söt hon är, ett litet troll från Storsjöbygden tror jag bestämt. Kusin Anton säger Siji och från Götet skickar vi många kramar till familjen. /Erik

Anonym sa...

Vilken sötnos! Grattis så mycket! Kul med två kusiner som är födda samma år. Kommer att bli mycket bus om några år...

Hälsningar Anna (Ödman)

Anonym sa...

Grattis! Så söt och fin hon är. Det fjärde underverket i vår skara.
Kram fån mormor och morfar.