söndag 4 oktober 2009

Idag kom första snön.

Idag kom den första snön i Östersund, när vi vaknade tidigare imorse så låg det ett tunt och fint lager av nysnö på marken, det hade dock smält bort och snöandet hade övergått i regn när klockan närmat sig mera normala morgontider. Siri kom verkligen med hösten och vintern hit till jämtland, vi får hoppas att hon uppskattrar vintrar lika mycket som oss när hon blir äldre.

Igår var det dax för det första badet, inget som Siri gillade direkt, kan ha varit vattnet som var lite för kallt, man vill ju inte att hon ska bränna sig. vi får skaffa en badtermometer helt enkelt och anmäla henne till babysim senare under hösten om hon gillar nästa badtillfälle bättre.


Något hon däremot gillade jättemycket var att bli torkad efter att hon badat, då mös hon verkligen i handduken.


Igår kom ett blomsterbud med jättefina blommer från mormor och morfar borta i lidköping, tackar så mycket för dom. Även gammelfarmor (eller heter det farmorsmor?) och farmor har skickat fina paket med söta kläder. Tack så jättemycket för dom också!


I natt sov Siri hela fem timmar i sträck så även vi fick sova ut, efter lite matning och blöjbyte så somnade hon om igen. Det är ungeför så dagarna är just nu, dom är uppdelade på de tre elementen sova, äta och kissa och dessa roterar ständigt. Idag ska vi försöka oss på en liten promenad om regnet upphör. kan vara skönt att komma ut i friska luften.

.
En liten filmsnutt från gårdagen med en trött Siri.

Inga kommentarer: