lördag 31 oktober 2009

Lite gott och blandat från den senaste veckan

Nu var det ett tag sen sedan vi bloggade. Marcus har börjat jobba och det bidrar såklart till den lägre frekvensen på inläggen. Själv har jag varit hemma med Siri, känns lite annorlunda att vara ensam med henne på dagarna och man inser vad lite man hinner med förutom att passa henne.. I veckan var vi på BVC för att mäta och väga Siri, hon hade gått upp 250 g och följer nu tillväxtkurvorna vilket känns skönt. Här kommer ett axplock av bilder från den senaste veckan.

På inflyttningsfest hos Ida och Ulf förra lördagen. Det bjöds på vargtass, chiligryta och morotskaka, smarrigt. Som ni ser så har Lovisa nu blivit en riktigt stor tjej.

Det kryllade av barn på festen. Alla i åldrarna 4 veckor till den yngsta blott 4 veckor (Siri). Det kändes mer som ett stort barnkalas snarare än en inflyttningsfest, hade nog sett annorlunda ut för två år sedan....

Siri i hennes nya kläder som vi fick i present av mina jobbarkompisar. Hon var klart tuffast på festen i hennes punkfrisyr.

I torsdags eftermiddag kom Siris farmor och farfar hit på besök. Gårdagen ägnades på promenad på stan och fika på vårt favoritställe, Torgbrinken. Det är roligt att få besök, Siri har varit på sitt bästa humör och verkligen charmat Agneta och Totte.


Vi avslutar med en slappar-bild på Siri. Här poserar hon i Marcus knä och som ni ser så verkar hon ganska nöjd med livet.

Inga kommentarer: