lördag 10 oktober 2009

Naveln har lossnat

Ja, nu har det varit några hektiska dagar. Siri blir mer och mer sällskapsjuk och vill vara med hela tiden, nu sover hon inte bara om dagarna utan är gärna med i famnen och myser. Här ser vi en typisk middag, Siri under ena armen och gaffeln i andra handen.


Det har varit soligt och fint och det forsätter även idag, igår tog vi en långpromenad igen och passade på att äta lunch ute för första gången, det gick väldigt bra. Verkar som att Siri sover som allra bäst när det är mycket oväsen omkring henne. Vi konstaterade även att hon somnade i princip direkt om vi väljer de kullerstenbelagda gatorna framför de asfalterade. Bullrigt ska det vara.

Vi har även hunnit med lite badande, efter att vi köpte badtermometern och vågade göra vattnet lite varmare så gillar hon det, kanske blir en lite mästersimmare om några år?

Igår kom dom fina fleecevantarna vi beställt på nätet, visst ser hon ut som en lite krabba med dom på? men det ska ju vara lite att växa i. Vi fick även lite besök. Dan från mitt jobb kom förbi för att dricka lite kaffe och ställa lite luriga jobbfrågor. Men han hade också med sig en jättefin televerksorange body. Siris garderob är nästan mer välfylld än min.


Siri fick också en jättefin teckning från sin gammelfarfar, den bifogade vaggvisan har redan provats med gott resultat. Men nu över till den stora nyheten. I morse när vi skulle ägna oss åt den heliga navelvården så var det dax och den russinliknande skrumpna stumpen lossnade, lite levrat blod följde med också. Jenny fick akut uppsöka ett handfat. Hon menade att se naveln lossna var värre än själva förlossningen. så kan det gå. Idag ska vi gå hem till Ida och Ulf och prova en Babybjörn, hoppas Siri gillar den.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken mys tjej :) Längtar efter att få komma upp och hälsa på :D