tisdag 6 oktober 2009

På promenad genom stan

Snön som kom häromdagen har givetvis smält bort och det har blivit riktigt fint höstväder, klar himmel och sol ger kalla nätter men fina dagar.

Häromdagen tog vi vagnen och gick ner på stan, det var dax att Siri fick vara ute lite, och jisses det gillade hon, hon somnade iallafall direkt och sov hela tiden när vi var ute. Idag ska vi satsa på en lite längre promenad och försöka storhandla lite, kylskåpet ekar tomt, men det blir väl så när man inte handlat ordentligt på länge. Blöjor står högt upp på inköpslistan, av någon anledning går det åt några sådana. Kanske dax att köpa aktier i SCA?


Siri sov gott i vagnen under promenaden. Det kan väl i och för sig ha något att göra med att hon var rejält nedbäddad i sin varma och sköna overall och sedan i sin ännu varmare och skönare sovsäck. Riktigt myspys som ni ser. Igår var vi på BVC för att kolla om hon hade gått upp i vikt och givetvis hade hon gjort det, men med tanke på hur mycket hon äter så vore det nästan konstigt om hon inte hade gjort det. Väl där passade Siri på att kissa på skötbordet lagom efter att hon blivit vägd, detta gör tydligen även kusin Lovisa varje gång det dax för vägning på BVC så det går nog i släkten. Väl hemma så passade hon även på att kissa ner vårat skötbord och detta repeterades även de nästkommande tre blöjbytena. Man förstår ju att det måste vara skönt att slippa den instängda blöjan.

Mamma Jenny gör sig redo för ännu en lång ammningssession, 45 minuter är en helt normal matning, tänk om jag tog på mig 45 minuter för att äta, ojoj. Notera hur Siris mun attackerar morgonrocken, när hon väl är hungrig är hon som en liten hund, nafsar och bökar tills det bjuds på mat.

Och här kommer dagens videosnutt på det lilla underverket. Hon blir mer och mer livlig för varje dag som går.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt det ser ut. Ta vara på tiden det går så fort och då har man glömt alla vakna nätter konstigt nog. Agneta

Anonym sa...

Bebisar som kissar på bvc:s skötbord är något vi också har stor erfarenhet av. Man får se upp! Ser skönt ut att ni tagit er ut på byn, och Siri ser ut att ha fattat galoppen och sussar sött. Jag vabbar en febrig och förkyld Abbe idag, han är väldigt hängig och sover mest. /Kramar från morbror Erik