lördag 17 oktober 2009

Sovande Siri

Det har varit mycket sova för Siri de senaste dagarna och inte bara på dagarna utan framförallt på nätterna. De tre senaste nätterna har hon bara vaknat för att äta och få sin blöja bytt en gång per natt.


Som ni kanske minns så var vi och lånade en babybjörn-sele av Ida och Ulf förra helgen och den gillade Siri direkt. Hon somnar i och för sig nästan direkt när hon är i den, men iallafall. Blir ju aningen enklare att laga mat och fixa hemma med henne i selen jämfört när man bär henne i famnen.


Det optimala sättet att få Siri lugn när hon är lite stirrig är att vila på pappas bröst. En klar fördel jämfört med mamma är det inte finns någon mat hos pappa och då är det enklare att vila. Förresten, vad tycker ni om mitt fina skägg? Lite drygt 3 veckor nu, undrar hur länge jag orkar fortsätta spara och sedan är ju frågan om Siri känner igen mig utan skägg. Jag har ju faktiskt haft skägg under hela hennes liv.


Hos mamma Jenny kan man också vila lite när man har ätit, och äta det gör Siri så ofta som det bara går. Har väldigt svårt att tro att hon inte har gått upp i vikt på måndag när vi ska till BVC igen.

Inga kommentarer: