onsdag 14 oktober 2009

Utomhusfika i höstsolen

Det har varit några hektiska dagar sedan jag skrev nått senast. Siri har varit på sitt bästa humör och försökt att hålla både mig och Jenny vakna om nätterna och tyvärr lyckas hon riktigt bra med det. Även om det är mest Jenny som får lida när det gäller ammandet varannan timma ungefär. I måndags var vi hos Socialtjänsten och fyllde i en mängd blanketter som skulle signeras bevittnas i ett halvdussin kopior, det ska inte vara lätt att bli pappa på pappret, det gick iallafall bra. Om några dagar kanske papperna nått Skatteverket och då kanske eventuellt Försäkringskassan beslutar sig för att hantera min ansökan om 10 pappadagar. kommer bli en knaper månad detta, men o andra sidan så är den enda stora utgiften blöjor just nu.

I tisdags var det dax att gå till BVC igen och även det gick bra. Siri kissade inte på skötbordet utan nöjde sig med att skrika ordentligt åt barnsköterskan. Viktuppgången var knapp 80 gram så ordern blev att amma henne oftare och längre, det kändes tämligen omöjligt, men bevisligen går det. Hon äter och äter och äter som hon inte hade någon botten. Historien med Vinterdäcken fortsätter enligt mitt twittrande, senaste budet är att dom kanske kommer imorgon så eventuellt kanske jag får dom på fredag? Vi har även ställt oss i Kö till parkeringsplats i bostadsrättsföreningen, bara sisådär 5-6års kötid, så vi har nog hunnit flytta tills vi eventuellt får en..


Idag tog vi en långpromenad i solenskenet medas tvättmaskinerna snurrade i källaren. Vi beslutade oss för att gå till Torgbrinkens Cafe för att köpa lite fika.


Vi hamnade i en park inte allt för lång därifrån, riktigt varmt och skönt i solen. Hoppas finvädret håller i sig några veckor till. Imorgon kommer dom från Riksbyggen och ska laga våran läckande toalett, det är tydligen ett fabrikationsfel på toaletterna som dom satte i för drygt 5 år sedan när dom renoverade badrummen, så det står föreningen för. Ska bli skönt att slippa använda skruvmejsel för att återställa spolningsmekanismen.

2 kommentarer:

Hanna sa...

vad söt hon är! =)

Daniel sa...

Vikthysteri i början! Selma gick knappt upp första veckorna heller.