torsdag 8 oktober 2009

Vintern kom och gick

Som jag tidigare skrev så smälte ju snön bort, men igår när vi vaknade så låg snön kvar på marken, vinterlikt värre. Men framåt förmiddagen så kom solen fram och all snö är som bortblåst här i Östersund, det är ett riktigt fint höstvädare och man vill helst vara ute och röra på sig.


Det är ungefär såhär vi tillbringar förmiddagarna här, Siri sovade och Jenny och jag äter frukost i sängen läsandes tidningen. vi testade på en provprenumeration på DN från första oktober och det verkligen avslappnande, man hinner tillochmed läsa kulturdelen nu när man är hemma och så kommer tidningen riktigt tidigt på morgonen, kommer nog faktiskt hinna läsa den innan jag åker till jobbet när det är dax att jobba igen.


Här har vi ett litet kort på Siri när hon sträcker ut sig, hon spänner verkligen alla muskler i kroppen och rätar ut alla små ben innan hon bestämmer sig för att vakna, ser riktigt riktigt gulligt ut. Idag ska vi nog försöka komma ut och gå lite till, både jag och jenny är ju anmälda till en stegtävling på jobbet så det gäller att försöka hålla upp siffrorna även fast man är hemma. En sak är säkert, man går mer på jobbet än hemma, så det gäller att kompensera med promenader i det fina vädret. Nått annat som händer igår var att Siri fick sitt personummer från Skatteverket och en blankett för ansöka om namn, visst är det läckert, man ansöker om att få ge barnet ett namn. Våran ansökan blev till slut Siri Margareta Florberger, vi får se om dom godtar det :-)


Och till slut ett litet kort på mina nya pjäxor, kermit-gröna saker som jag hoppas få spendera många trevliga stunder i, om det nu blir någon tid över till skidåkning i vinter. För er som gillar att anmärka så kan jag tilllägga att dynafitsulorna inte är påmonterade än. Tack föresten Farmor och Mormor för de fina presenterna ni skickat! och tack än en gång till alla er som skickat blommor och kort. Det är skojigt att folk minns oss fastän vi bor här uppe nu :-)

Inga kommentarer: