söndag 29 november 2009

Adventsfirande (första advent)

Idag har vi firat första advent här i Östersund, igår kom det lite snö och i morse kom det ytterligare snö så nu börjar det faktiskt kännas som vinter. Vi har plockat fram adventsljustakar och annat julpynt och mängden utbrända värmeljus från ikea överstiger snart hundratalet. Mysigt värre är det iallafall. Veckan som gick var hektisk, med en tripp både till Vemdalen och till Stockholm. Man uppskattar verkligen helgerna nuförtiden.


Man brukar ju säga att man inte ska klä upp sina barn i kläder som för fram föräldrarnas budskap, men Siri fick ju denna i present av mina vänner på VMware och se vad hon trivs i den. Kanske blir hon en liten datatjej när hon blir större..


Siri har ju växt en hel del på senaste tiden och nu är hon så stor så hon kommer i presenten hon fick av sin farmor och farfar när dom var uppe på besök. Visst klär hon i ljusrosa? Veckan som kommer blir nog en intensiv vecka full av jobb, ska försöka stanna över i Åre lite också så jag får lite mera gjort på jobbet, att pendla tar onekligen på krafterna. Speciellt de gånga veckorna när det varit så mörkt utan all snö.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad fin Du är i "änglabyxorna" Siri, typiskt 70-tal, kul att dom fortfarande går att använda.

Kram mormor!