lördag 21 november 2009

Helg i Östersund

Eftersom det finns dom som läser vår blogg som fortfarande tror att jag har skägget från i oktober kvar så kommer här en liten bild som visar motsatsen, Siri trivs iallafall väldigt bra i Babybjörnen och hänger glatt med ner till tvättstugan (pappas favoritsyssla)


Jenny har passat på att tona sitt hår så här innan jul, visst blev det fint? Vädret här uppe har varit minst sagt värdelöst den senaste månaden, statistiken pekar på att det endast har varit fyra soltimmar på hela novemeber, men idag har det äntligen slutat regna och snart ska vi ut och ha det trevligt i solen.

Siri fick ju som sagt ett babygym för någon vecka sedan och har nu börjat förstå hur det fungerar och trivs väldigt väldigt bra i det.

Hon har även funderat att ut att man kan suga på sin hand, det är klart bättre än nappen som hon inte gillar alls. Hon gillar även att suga på pappas högra biceps, den är tydligen godare än den vänstra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ut att ha hänt en hel del sedan början på veckan.
Siri är allt en "rediger tös" tycker vi.
Tack för senast!
Kramar från Ewa och Jan-Erik.

Daniel sa...

Tänkte faktiskt på ditt skägg häromdan och hurvida det fanns kvar eller ej. Själv har jag ju inte möjligheten att odla, dels för en protesterande fru samt att jag inte kan. Det blir på sin höjd en blond moppe mustasch.
Siri är riktigt söt och Selma och vi vill snart träffa henne! Vi får styra upp något i jan-feb.

Hanna sa...

http://spoketlaban.com/ här har dom lite söta barngrejer =)