tisdag 5 januari 2010

Då var julen över

Då var julen över och kylan tebax, i natt var närmare -30 igen och det verkar fortsätta så framåt helgen, vad har då hänt sedan sist vi skrev nått? det har bland annat varit nyår som precis som förra året firades hemma hos dan och åsa, trevlig men annorlunda nu när man har siri, hon somnade iofs tidigt så det blev en lugn kväll.

I uppsala passade vi på att besöka IKEA och köpa lite tyg att ha på väggarna i Åre, detta fjällinspirerade mönster livade helt klart upp lägenheten.


Siri har varit glad mest hela tiden och hennes leenden förgyller verkligen vardagen.

Siri fick en resesäng i julklapp av farmor och farfar och den har hon redan spenderat många nätter i, hon sover riktigt gott i den så nu är årevistelserna aningen enklare än tidigare.


Hon har även växt i den fina nyckelpigsmössan hon fick av farmor när hon föddes, och växer det gör hon verkligen. Igår när Jenny var på BVC för siris första vaccinspruta så vägde hon 6.5 kilo. en riktig liten gosklump.


Häromdagen så konstaterade vi att siri nu kunde greppa skallran hon fick av jennys jobbarkompisar när hon föddes, så nu greppar hon tag i det mesta som finns tillgängligt. undrar vad som händer härnäst.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag håller verkligen med om att man blir glad över att se och höra Siri. Det blir till att titta på dom små filmsekvenserna när man behöver lite glädje då och då i vardagen. Kram Agneta