fredag 8 oktober 2010

Mycket nytt sedan sist

Nu har vi äntligen börjat komma iordning efter flytten och igår fick vi "riktigt" bredband igen så nu kan vi börja blogga på allvar. Vad har hänt sedan sist då? Vi har haft våran första frostnatt tillexempelvis, men vad gör det nu när vi har en elstolpe och en egen parkeringsplats, no more tänka på datumparkering och annat tjafs. (vi lyckades också få punktering på frösöbron, inga kort tyvärr. La på vinterdäcken och sköt upp problemet till i vår. det löser sig nog då..)

Siri har också hunnit bli ett år gammal, märkligt så fort tiden går.


Hon fick givetvis äta själv av tårtan, det är klart man ska få det om man är födelsedagsbarn

Det märks att hon blivit en stor tjej som nu kan sitta fint brevid pappa när vi är ute och fikar, hon har även blivit riktigt duktig på att gå. bara den här sista veckan har hon gjort otroliga framsteg.

Ida och ulf gick på bröllop, uppklädda och fina (men även lite småkrassliga..)

En sak är säker, Siri är en glad tjej. Här leker hon med en nyvaken mamma i köket.Här går hon till attack när hon ser kameraremmen, den är bra intressant alltså.


Hon har börjat bli bättre på att äta utan att kladda, men det gäller ju givetvis bara vissa maträtter. Banan går hyffsat bra i stora bitar. Titta vilken retrofin tröja hon har på sig, en födelsedagspresent från farmor minsann! I helgen kanske vi kan börja få riktigt bra ordning i lägenheten och då kanske vi kan lägga upp några kort..

Inga kommentarer: